1/1

GOOD VIBES FINLAND OY

Taustamme

Good Vibes Finland Oy perustettiin vuodenvaihteessa 2018-2019. Taustan yrityksen perustamiselle loi halu luoda ja kehittää palveluita, joissa asiakas saa hyvän fiiliksen vuodenajasta riippumatta. Osa palveluistamme painottuu kesäaikaan ja osa on ympärivuotista. Tukikohtana toiminnalle toimii loistavan sijainnin omaava Lahti. 

Arvot

Meille tärkeimmät arvot ovat ekologisuus, yhteisöllisyys, luotettavuus ja palvelun laatu. Huomioimme nämä kaikki suunnittelussamme ja jokaisessa valinnassamme.

Visio

Tavoitteenamme on olla suunnannäyttäjänä hyvinvointiyhteiskunnan kehittämiselle keskittymällä hyvään fiilikseen optimistisen ja sosioekologisen näkemyksen kautta. Jakamalla yhdessä käytettävää materiaa ja yhteisiä hetkiä saamme luotua ihmisille ja ympäristöllemme hyvinvoivan tulevaisuuden.

Periaatteet

Huolehdimme ympäristömme siisteydestä ja hyvinvoinnista. Luomme asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme laadukkaan ja luotettavan palvelukokonaisuuden. Perustana tälle on kunnioitus jokaista ihmistä ja luontoa kohtaan. Meillä asiakaspalvelu toimii!

Good Vibes Finland Oy

Y-tunnus: 2958054-7

15150, Lahti

Info

Yhteystiedot

Sun'Sup kotisivuille

Paint & Party kotisivuille

  • Good Vibes Finland Facebook profile
  • Good Vibes Finland Instagram profile
  • Good Vibes Finland Linkedin profile
  • Good Vibes Finland Tripadvisor

Näillä nettisivuilla olevien kuvien ja sisällön oikeudet kuuluvat Good Vibes Finland Oy:lle tai yhteistyökumppaneillemme. Otathan meihin yhteyttä, mikäli tarvitset kuviamme käyttöösi.