top of page

GOOD VIBES FINLAND OY

Taustamme

Good Vibes Finland Oy perustettiin vuodenvaihteessa 2018-2019. Taustan yrityksen perustamiselle loi halu luoda ja kehittää palveluita, joissa asiakas saa hyvän fiiliksen vuodenajasta riippumatta. Osa palveluistamme painottuu kesäaikaan ja osa on ympärivuotista. Tukikohtana toiminnalle toimii loistavan sijainnin omaava Lahti. 

Arvot

Meille tärkeimmät arvot ovat ekologisuus, yhteisöllisyys, luotettavuus ja palvelun laatu. Huomioimme nämä kaikki suunnittelussamme ja jokaisessa valinnassamme.

Visio

Tavoitteenamme on olla suunnannäyttäjänä hyvinvointiyhteiskunnan kehittämiselle keskittymällä hyvään fiilikseen optimistisen ja sosioekologisen näkemyksen kautta. Jakamalla yhdessä käytettävää materiaa ja yhteisiä hetkiä saamme luotua ihmisille ja ympäristöllemme hyvinvoivan tulevaisuuden.

Periaatteet

Huolehdimme ympäristömme siisteydestä ja hyvinvoinnista. Luomme asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme laadukkaan ja luotettavan palvelukokonaisuuden. Perustana tälle on kunnioitus jokaista ihmistä ja luontoa kohtaan. Meillä asiakaspalvelu toimii!

bottom of page