17_edited_edited

LASILLINEN

LEMPIJUOMAASI,

TYHJÄ KANVAASI, 

VÄRIT JA OHJAUS

- TÄYDELLINEN ILTA

Tuomme luoksesi ensimmäisinä Suomessa maailmalla suursuosioon nousseen täydellisen illanviettotavan. Luovuutta, viiniä, rentoa tekemistä - siitä on Paint&Partymme tehty! Yhdessä Teerenpelin kanssa luomme Sinulle tai ryhmällesi unohtumattoman kokemuksen luovuuden äärellä! Voit tutustua konseptin taustaan tästä.

Saapuessasi paikalle löydät Sinulle varatun maalauspaikan, tyhjän kanvaasin ja värit pensseleineen. Essu päälle, lasi käteen ja seuraamaan ohjaajamme johdolla. Maalaamme yhdessä edeten, mutta annamme myös vapauden luoda oman mielesi mukaan - vaihdella värejä tai muotoja tai jopa maalata jotain aivan muuta.

Huom! Saavuthan paikalle viimeistään 15 minuuttia ennen tunnin alkua, jotta ehdit paikallesi baarin kautta! Päällesi suosittelemme vaatetusta, jossa mahdolliset essun ohi pääsevät maaliroiskeet eivät haittaa.

Sijaintimme

Ravintola_Taivaanranta_kellari_tislaamo.jpg

Taivaanranta, Lahti

Tule Taivaanrannan maalariksi! Upeassa ravintolamiljöössä on upeita kabinettitiloja 6-40hlö tilausryhmille. Pikkujoulut, TYHY-ilta tai polttarit - täällä saatte täysin oman tilan itsellenne! Taivaanrannan menu on erinomainen ja voittekin ohjatun tuntimme jälkeen jäädä ruokailemaan teille varattuun tilaan.

Ota yhteyttä tästä!

Taivaanrannan nettisivut

Teerenpeli, Tampere

Tampereen Teerenpeli remontoitiin vuodenvaihteessa 2019-2020 entistä ehompaan kuntoon! Isoissa tiloissa on katutason lisäksi kaksi kabinettia sekä iso sali alakerrassa.

Varaa paikkasi tästä!

nettisivut ovat täällä

Teerenpeli Tampereen

Teerenpeli Kamppi, Helsinki

Kampissa sijaitseva ravintola on aivan julkisten kulkuyhteyksien sydämessä. Aivan lähelle pääset helposti sporalla, bussilla tai junalla! Varaa paikkasi avoimiin iltoihimme haluamasi maalauksen mukaan!

Varaa paikkasi tästä!

Teerenpeli Kampin nettisivut

Teerenpeli, Turku

Turun sydämessä sijaitsevassa Teerenpelissä pääset viihtymään kahdessa kerroksessa! Vanhan rakennuksen hengen näkee ja aistii istuessaan lasillisen äärellä.

Varaa paikkasi tästä!

nettisivut ovat täällä

Teerenpeli Turun

Teerenpeli, Lahti

Ensimmäisessä Teerenpelin ravintolassa on jo itsessään upea tunnelma. Varaa paikkasi avoimiin iltoihimme haluamasi maalauksen mukaan!

Varaa paikkasi tästä!

Teerenpeli Lahden nettisivut

Good Vibes Finland Oy

Y-tunnus: 2958054-7

15150, Lahti

Info

Yhteystiedot

Blogi

Sun'Sup kotisivuille

Paint & Party kotisivuille

  • Good Vibes Finland Facebook profile
  • Good Vibes Finland Instagram profile
  • Good Vibes Finland Linkedin profile
  • Good Vibes Finland Tripadvisor

Näillä nettisivuilla olevien kuvien ja sisällön oikeudet kuuluvat Good Vibes Finland Oy:lle tai yhteistyökumppaneillemme. Otathan meihin yhteyttä, mikäli tarvitset kuviamme käyttöösi.