SUP-Lautailua Lahdessa

SUN'SUP

- SO GET OUT THERE!

Mikä on SUN'SUP?

 

SUN'SUP on Good Vibes Finlandin ensimmäinen tuote, joka perustettiin rakkaudesta suomalaiseen luontoon ja sen tarjoamiin

upeisiin liikunta- ja liikkumismahdollisuuksiin. Tarjoamme laadukkaat välineet ja ammattitaitoiset ohjaajat käyttöösi. Visionamme on tuoda Suomeen ja suomalaisille lajeja ja virikkeitä, joilla pääsemme nauttimaan ulkoilumaastoistamme uusin ja entistä hauskemmin keinoin!

Sun SUP ?

Kesällä 2019 SUN'SUP avasi Lahden alueelle kolme SUP-toimipistettä: SUP Joutjärven, SUP Messilän ja SUP Pajulahden. Tarjoamme mahdollisuuden Suppailun harrastamiseen markkinoiden kärkikalustolla kesähelteistä kevään ja syksyn viileämpiin vesiin. Välineinä käytämme iROCKER:in palkittuja ilmatäytteisiä lautoja. Painotamme toiminnassamme turvallisuutta ja asiakaspalvelua - olemme olemassa juuri Sinua varten!

Sun's UP!

Meillä kaikilla on etuoikeus nauttia maamme upeista ulkoilu- ja liikuntamahdollisuuksista. Meidän tehtävämme yrityksenä on tuottaa uusia tapoja, joilla voit haastaa itseäsi ja nauttia ulkoliikunnan tuottamasta hyvästä fiiliksestä. Auringon noususta sen viimeisiin säteisiin.

Sun's UP, so get out there!

Tutustu SUN'SUP:in omiin nettisivuihin www.sunsup.fi

Olemme myös Instagramissa @sunsupfinland

sekä Facebookissa @Sun'sup Finland

Good Vibes Finland Oy

Y-tunnus: 2958054-7

15150, Lahti

Info

Yhteystiedot

Blogi

Sun'Sup kotisivuille

Paint & Party kotisivuille

  • Good Vibes Finland Facebook profile
  • Good Vibes Finland Instagram profile
  • Good Vibes Finland Linkedin profile
  • Good Vibes Finland Tripadvisor

Näillä nettisivuilla olevien kuvien ja sisällön oikeudet kuuluvat Good Vibes Finland Oy:lle tai yhteistyökumppaneillemme. Otathan meihin yhteyttä, mikäli tarvitset kuviamme käyttöösi.