SUP-Lautailua Lahdessa

SUN'SUP

- SO GET OUT THERE!

​Mikä on SUN'SUP?

SUN'SUP on Good Vibes Finlandin ensimmäinen tuote, joka perustettiin rakkaudesta suomalaiseen luontoon ja sen tarjoamiin upeisiin liikunta- ja liikkumismahdollisuuksiin. Tarjoamme laadukkaat välineet ja ammattitaitoiset ohjaajat käyttöösi. Visionamme on tuoda Suomeen ja suomalaisille lajeja ja virikkeitä, joilla pääsemme nauttimaan ulkoilumaastoistamme uusin ja entistä hauskemmin keinoin!

Sun SUP ?

Kesällä 2019 avasimme Lahden alueelle kolme SUP-toimipistettä: SUP Joutjärven, SUP Messilän ja SUP Pajulahden. Tarjoamme mahdollisuuden Suppailun harrastamiseen markkinoiden kärkikalustolla kesähelteistä kevään ja syksyn viileämpiin vesiin. Painotamme toiminnassamme turvallisuutta ja asiakaspalvelua - olemme olemassa juuri Sinua varten!

Sun's UP!

Meillä kaikilla on etuoikeus nauttia maamme upeista ulkoilu- ja liikuntamahdollisuuksista. Meidän tehtävämme yrityksenä on tuottaa uusia tapoja, joilla voit haastaa itseäsi ja nauttia ulkoliikunnan tuottamasta hyvästä fiiliksestä. Auringon noususta sen viimeisiin säteisiin.

Sun's UP, so get out there!

Good Vibes Finland Oy

Y-tunnus: 2958054-7

15150, Lahti

Info

Yhteystiedot

Sun'Sup kotisivuille

Paint & Party kotisivuille

  • Good Vibes Finland Facebook profile
  • Good Vibes Finland Instagram profile
  • Good Vibes Finland Linkedin profile
  • Good Vibes Finland Tripadvisor

Näillä nettisivuilla olevien kuvien ja sisällön oikeudet kuuluvat Good Vibes Finland Oy:lle tai yhteistyökumppaneillemme. Otathan meihin yhteyttä, mikäli tarvitset kuviamme käyttöösi.