SUP-Lautailua Lahdessa

SUN'SUP

- SO GET OUT THERE!

Logo ilman taustaa.png

​Mikä on SUN'SUP?

SUN'SUP on Good Vibes Finlandin ensimmäinen tuote, joka perustettiin rakkaudesta suomalaiseen luontoon ja sen tarjoamiin upeisiin liikunta- ja liikkumismahdollisuuksiin. Tarjoamme laadukkaat välineet ja ammattitaitoiset ohjaajat käyttöösi. Visionamme on tuoda Suomeen ja suomalaisille lajeja ja virikkeitä, joilla pääsemme nauttimaan ulkoilumaastoistamme uusin ja entistä hauskemmin keinoin!

Sun SUP ?

Kesällä 2019 avasimme Lahden alueelle kolme SUP-toimipistettä: SUP Joutjärven, SUP Messilän ja SUP Pajulahden. Tarjoamme mahdollisuuden Suppailun harrastamiseen markkinoiden kärkikalustolla kesähelteistä kevään ja syksyn viileämpiin vesiin. Painotamme toiminnassamme turvallisuutta ja asiakaspalvelua - olemme olemassa juuri Sinua varten!

Sun's UP!

Meillä kaikilla on etuoikeus nauttia maamme upeista ulkoilu- ja liikuntamahdollisuuksista. Meidän tehtävämme yrityksenä on tuottaa uusia tapoja, joilla voit haastaa itseäsi ja nauttia ulkoliikunnan tuottamasta hyvästä fiiliksestä. Auringon noususta sen viimeisiin säteisiin.

Sun's UP, so get out there!