top of page
SUP-Lautailua Lahdessa

SUN'SUP

- SO GET OUT THERE!

Logo ilman taustaa.png

​Mikä on SUN'SUP?

SUN'SUP on Good Vibes Finlandin ensimmäinen tuote, joka perustettiin rakkaudesta suomalaiseen luontoon ja sen tarjoamiin upeisiin liikunta- ja liikkumismahdollisuuksiin. Tarjoamme laadukkaat välineet ja ammattitaitoiset ohjaajat käyttöösi. Visionamme on tuoda Suomeen ja suomalaisille lajeja ja virikkeitä, joilla pääsemme nauttimaan ulkoilumaastoistamme uusin ja entistä hauskemmin keinoin!

Sun SUP ?

Kesällä 2019 avasimme Lahden alueelle kolme SUP-toimipistettä: SUP Joutjärven, SUP Messilän ja SUP Pajulahden. Tarjoamme mahdollisuuden Suppailun harrastamiseen markkinoiden kärkikalustolla kesähelteistä kevään ja syksyn viileämpiin vesiin. Painotamme toiminnassamme turvallisuutta ja asiakaspalvelua - olemme olemassa juuri Sinua varten!

Sun's UP!

Meillä kaikilla on etuoikeus nauttia maamme upeista ulkoilu- ja liikuntamahdollisuuksista. Meidän tehtävämme yrityksenä on tuottaa uusia tapoja, joilla voit haastaa itseäsi ja nauttia ulkoliikunnan tuottamasta hyvästä fiiliksestä. Auringon noususta sen viimeisiin säteisiin.

Sun's UP, so get out there!

bottom of page